2014
Nagyszínpad
19:00

Illatszertár

Eszterházy Károly bérlet

Vendégkönyv

Fischer Béla

Kedves hozzászólok és Olvasók! Tisztelt Nagy Erzsébet! Mindenki és a szólásszabadság nevében kérem ki magamnak a sorait, hogy utána kellene nézni az IP cimeknek!!! Saárossy Kinga műművésznőnek vannak tényleg jó pillanatai. Rokonokat is volt szerencsém látni kifejezetten tetszett. Visszatérve A régi nyárra tényleg nincs már sajnos énekhangja és ezt be és el kellene ismerni. Aki ezt tagadja annak vagy nincs zenei hallása vagy megfizetik. Érdekes, hogy a kritikákat mindig egy ember irja. Érdekes és szomorú. Aki kritikát akar olvasni javaslom a fideliót vagy a revizort. Sokat lehet belőle tanulni. A bértollnokoktól eltérően aki ott volt valamelyik előadáson az tudja, hogy az ováció, állótaps NEM volt. Sajnos nem állja meg a helyét sajnos bárhol az országban. Ezért sem viszik vagy vihetik rangosabb versenyekrke pl. POSZT a darabokat. (Nem is emlékszem utoljára mikor volt versenyprogramban a Gárdonyi). Én ezeknek a daraboknak a kötségvetésére lennék kiváncsi. Erről még nem esett szó kisebb és nagyobb szereplők között biztos van különbség. Ha igen vajon mekkora? Egy kis szerepnél néhány ezer forint úgy gondolom de egy főszereplő gázsija mit kóstálhat. Önkritikát kellene gyakorolni azt gondolom sok embernek szinházon belül, mert én ahogy a baráti körben elnézem egyre többen adják vissza a bérletekt és ennek biztos, hogy megvan az oka. Azt viszont határozottan tagadom, hogy harmadrangú társulat lenne, mert nagyon sok tehetséges ember is van az egyébként valóban sok képességtelen között.

Perczel Adrienn

A Régi nyár előadást olyan fantasztikus szereposztással mutatta be a Gárdonyi Géza Színház, hogy bizony az ország bármely színháza megirigyelné. A rutin, a pozitív energia, az életigenlés.. mind-mind benne volt, a lendületről és a lágy hangokról melyek gördülékenyen vitték előre az előadást, nem is beszélve! Saárossy Kinga hangszíne, nőiessége és primadonna kisugárzása ha kellett betöltötte a színpadot, ha kellett erőt vagy lágyságot sugárzott, azonban ha kellett, teret adott a humornak és a fiataloknak. Ha tehetném, még sokszor megnézném, mert üdítően hat a szürke hétköznapokra az egész előadás a színészeknek és a daloknak köszönhetően. Ezt nem csak én gondolom így, a sikerről a vastaps és az ováció is árulkodott, melyek nem csak az előadás végén voltak hallhatók, hanem a darabot is többször megszakították. Gratulálok!

Jámbor Ildikó

A Régi nyárról írt kritikám címe ez volt: Nosztalgia-felsőfokon. Nyilván praktikus szerkesztői meggondolásból változtattak raja a nyomtatott és elektronikus változatban. Nem nagyon olvasom a teátrum vendégkönyvét, de az itt leírtak is bizonyítják: nagy felelősség bármit is leírni az előadásról, amely egy társulat összehangolt és megfeszített munkájának a tükre. Lehet, hogy az én észlelésemben volt a hiba. Nem hangzott el felvételről semmi, hanem élőben. S ez a játszók, énekesek koncentráltságát, szakmai fegyelmét is dícséri. Most is tartom a véleményemet: az előadás színvonalas, látványban és hangzásban is megfelel a nosztalgia iránt fogékony publikumnak, remélhetően nemcsak Egerben, hanem bárhol!

Egri Bérletes

Kedves Erzsébet! Ebben a beszélgetésben messze nem ez a lényeg. Már ha érti, mire gondolok...

Nagy Erzsébet

Tisztelt "Egri Bérletes"! A "szabad véleményét" miért nem vállalja névvel? S lehetőleg a sajátjával...

Egri Bérletes

Tisztelt Nagy Erzsébet! Miért kellene itt bárminek is utánanézni? Önt vajon mi érdekelné? És miért? Szabad vélemények vannak, ezeket tiszteletben kell tartani – akár rokonszenvezünk vele – akár nem. Intelligens ember ezt teszi - javaslom, Ön is tegye ezt.

Pataky S.

Félreérthető voltam, elnézést - a Férjvadásszal kapcsolatban én a darabra magára gondoltam. Nem fogott meg, olyan gyengécskének találtam a magam részéről. Viszont a Régi nyár egészen más. Kedves, andalító történet és tele olyan dalokkal, amelyek bár régen születtek, ma is "mindenki" ismeri őket. Legyen a Horváth kertben Budán, A régi mániám végighajtani a Stefánián, Jaj, de kell vigyázni, Hol van az a nyár, hol a régi szerelem, stb... ennyi jut utólag eszembe most. És sok kedves dal hangzik el! Amikor vége van, az ember fejében még sokáig ott zsonganak. Ha pedig nem mindenkinek tetszik minden, hát Istenem, egy színházi előadásban ez előfordulhat. Mindenkivel megeshet az is, hogy nem minden néző tetszését nyeri el. Persze, nyilván nem esik jól, ez teljességgel érthető, mindenki így volna vele, s a művész tán még érzékenyebb, de ilyen van, s szerencsére egy évad nem egy darabbal megy végig, más előadásban lehet bízni benne, hogy másképp volt/lesz. Az előadás hangulata szerintem jó, s e a hangulat utána is megmarad. Tessék elmenni és megnézni!

Nagy Erzsébet

Szégyen, ami itt folyik! Javaslom a színháznak, nézzen utána, milyen címről érkeznek a bejegyzések! Érdekes dolgok derülhetnek ki...

Pataky S.

Egri Bérletesnek szerintem nincs igaza egy dologban, abban, hogy ilyen rosszat még soha. Férjvadász!

Balogh Antal

Saárossy Művésznő beszédhangja és énekhangja is irigylésre méltóan gyönyörű. És Ő maga is az! Szeretne bizony sok negyven éves ilyen külső és belső tulajdonságokat magáénak tudni. Úgy látom, van néhány “jóakarója”. Ne tessék törődni vele!

Tóth Stefánia

Régi nyár című előadáshoz: Csatlakozom azokhoz, akik Saárossy művésznő játékát kritizálják. A művésznőnek semmi hangi adottsága nincs, az ilyen és ehhez hasonló zenés darabokban nem szabadna szerepet kapnia a kora miatt sem. Viszont kiemelnék két nagyszerű művészt a darabból. Rácz János és Dér Gabi játéka ebben a darabban is -mint már megszokhattuk tőlük - kiemelkedő. Kitűnően alakítják az általuk megformált karaktereket. Dér Gabi művésznő ének hangja kitűnően szólt. Őt miért nem láthatjuk főszerepekben?

Juhász Katalin

Megérdeklődtem: SEMMI nem megy felvételről a Régi nyár c. előadásban. Élőzene és ének minden zenei betét. Én egyébként nem hallottam sem hamis hangot, sem rossz éneklést. Sőt! Gratulálok minden szereplőnek SZERETETTEL!

:) ...

Hogy én mennyire figyelmetlen vagyok! Megnéztem a Régi nyár előadást és nem vettem észre, hogy "van duett, ami felvételről megy (heol.hu)" Aki tudja, árulja már el, melyik volt az, mert rettentő kíváncsi vagyok...

S. P.

Ugyan, kedves "Nesze Nektek"... ugyan! Én olvastam ezt a kritikát a Hírlapban és most, hogy felhívta rá a figyelmet itt online is (a jutalomjátékot most hagyjuk is). A Hírlapban még csak Nosztalgia egyetértő morajjal volt a címe, azóta itt már egyenesen fővárosi színvonal lett belőle (gondolom, ellensúlyozandó a negatív véleményeket). Hát igencsak elkeserítő volna, ha a fővárosban is EZ volna a színvonal. Épp annyira elkeserítő, mint amennyire az, hogy itt ez...

V U

Miért kéne bármit is leszedni? Szabad véleménynyilvánítás van állítólag, egy színész pedig mikor színpadra áll, azzal vállalja azt is hogy nem csak pozitív, de negatív visszacsatolást is kaphat.

Egri Bérletes

Egy üzenetnek üzenem: A negatív vélemény is vélemény! Itt sem mocskot, sem köpködést nem érzek (alantas ösztönt pedig egyáltalán nem tudom itt értelmezni). Elfogadom az elfogultságát... de nem szükséges egyetértenem.

Egy Üzenet

Nem értem, miért nem szedi le vendégkönyvéből a Gárdonyi Géza Színház azt a sok mocskot, amit művészeire, főként Saárossy művésznőre köpköd nėhány, nyilvánvalóan irígy, alantas ösztöneit ily módon kiélő honfitársunk!? Íme két, szakszerű kritika: Szarvasi Hét: "Saárossy Kinga Jászai-díjas két évtizede kápráztatja el – a Gárdonyi vezéregyéniségeként – a nagyérdeműt. Egerben csakúgy, mint nálunk évek óta. Imponáló szépség, lendületes játékstílus, tüzes tánctudás, sugárzó játékerő." terasz.hu: "Saárossy Kinga gazdag színészi eszköztára mellett minden női fortéllyal a kisujjában varázsolt: hódított és tarolt, a pillanat töredéke alatt váltott színt, hangot és hangulatot, énekelt, táncolt, sírt és kacagott, szinte folyamatos színpadi jelenlétével diadalmasan vitte vállán az előadást úgy, hogy közben a rendezés partnerei számára is megfelelő érvényesülési lehetőséget adott."

Szeretettel Szeretettel

https://www.facebook.com/gardonyiszinhaz/photos/a.319956881425973/2003452939743017/?type=3&theater - SZÉPEK ÉS SZERETETTEK!

Nesze Nektek

https://www.heol.hu/kultura/helyi-kultura/regi-nyar-nosztalgia-es-fovarosi-szinvonal-a-gardonyi-szinhazban-1429384/ https://www.heol.hu/kozelet/helyi-kozelet/saarossy-kinga-jutalomjateka-1098385/ Ez egy harmadrendű társulat?

Tóth Éva

Csak egy mondat a darabhoz: elhangzik, hogy 22 éves voltam, amikor elmentem innen. Most 18 év után jöttem vissza. Az korban kb 40 éves nőt jelent. Ez fejben megvan? Akkor miért nem kb ilyen korú és énekelni tudó művész játszik a darabban? Miért Saárossy Kinga? Ennyi! Hol van az a nyár?

Dienes Géza

Maximálisan igaza van mindenben „Egri Bérletes” hozzászólónak és azoknak, akiket ő is felsorolt. Annyi kiegészítéssel, hogy „mert ezzel csak lejáratja magát” – ez igaz, de nem csak önmagát, a színházat is. Tudnia kell, nyilván tudja is, mi az, ami megy és mi az, ami nem, nem kellene elvállalni – de azt se feledjük, hogy volt, aki felkínálta neki a szerepet, tehát azért nem teljesen csak övé a felelősség. Valóban a melódiák vitték az előadást előre, de közben lehetetlen volt nem észrevenni, elfeledkezni arról, ami viszont csak hátráltatta. Még Bartók János lentebbi hozzászólására is szeretnék reagálni, mert eléggé elképesztő felfogás. Először is Nagy Nóra nem volt tiszteletlen, csak elmondta a történetesen negatív véleményét. Másodszor az egriségre való hivatkozás így, ebben az összefüggésben igen fura. Ezek szerint, aki egri, annak az egri színházzal kapcsolatban negatív véleménye, kritikus gondolata automatikusan nem is lehet, illetve, ha mégis, akkor azt nem mondhatja el nyilvánosan? Álljon már meg a menet!

Egri Bérletes

Tejes mértékben osztom K. Ferenc, Nagy Nóra, Molnár Zita véleményét. A Saárossy Művésznő által nyújtott alakítás mélyen alulmúlt minden eddigit. Sajnos a Művésznőnek ez a szerep túl nagy falat volt. Észre kellene vennie, hogy nem képes elénekelni a dalokat - mert ezzel csak lejáratja magát. A darabot csupán a már jól ismert melódiák vitték előre, számomra élvezhetetlen volt, mondhatnám: ezt az előadást kikérem magamnak! Nem tudta velem - és sokakkal sem - elhitetni azt, hogy valaha is szerelmes volt, képtelen volt érzelmesen, líraian énekelni. Sajnos többször "melléénekelt" a zenének, egysíkú, érzelemmentes előadásmódjával eldarálta a dalokat. Nem véletlen, hogy a közönség nem jutalmazta vastapssal, ellentétben egy-két igazán kiváló színésszel (aki énekelni, és táncolni is tud a színpadon). Sok esztendeje Gárdonyi bérletes vagyok, a bemutató előadást láttam, ilyen rosszat eddig még soha. Értem én, hogy Saárossy Művésznőnek "játszani kell", de talán nem mindent, és nem mindenáron. Örülök, hogy vannak akiknek tetszett az előadás - számomra a néhány kiváló alakítást is elnyomta a Művésznő egysíkú játéka. L.né Katalin: a varázslás rendben van - még mindig alig térek magamhoz...

L.né Katalin

Remek volt a Régi nyár, és az elöadás végén a vastaps bizonyítja, hogy ez nem csak az én véleményem. Külön köszönet Saárossy müvésznönek, aki játékával teljesen elvarázsolt bennünket.

K. Ferenc

Úgy látom, ez az oldal csak a pozitív kritikát fogadja el, mert mind a Molnár, mind a Nagy hozzászólóval egyet kell értsek maximálisan!!!Tisztelet mindenkinek, a művésznőnek is, de énekes szerepet nem kellene neki adni! Aki ért egy kicsit a zenéhez/de aki nem az is/, hallhatta, hogy ez nem neki való műfaj! És egyébként senki nem beszélt tiszteletlenül, csak a saját és körülötte lévő emberek véleményét tolmácsolta.Én is bérletes előadáson vettem részt és hasonló volt a nézők véleménye!

EGRI NÉZŐ

A művésznő gyönyörű! https://www.facebook.com/gardonyiszinhaz/photos/rpp.316529218435406/1995856330502678/?type=3&theater

Bartók János

Kedves Nagy Nóra! Mélységes megdöbbenéssel olvastam túlzóan kritikus hangú sorait az egri társulattal kapcsolatban; pláne, hogy - vélhetően Ön is egri, avagy Eger környéki lakos lévén - otthonának színtársulatáról fogalmazott meg igen sarkos véleményt. Ön Saárossy Kinga, Jászai-díjas, évtizedek óta országosan elismert művésznőről tiszteletlen hangon fogalmazott meg egy teljességgel elfogadhatatlan, és méltatlan véleményt.Javaslom, gondolja végig legközelebb, hogy mit, és hogyan önt szavakba. A művésznő, és az egész társulat ilyetén minősítését visszautasítom, s javaslom elmélkedésre dr. Bakó Ferenc "egriségről" szóló gondolatait; mely 1994-ben jelent meg Egriség; Egri öntudat a múltban és ma címmel. Avagy hogy közérthetőbben fogalmazzak: "Csúnya madár az, amelyik a saját fészkébe..." Maradok tisztelettel: Bartók János, egri lakos, valamint felesége, Nagy-Pál Emese és egész családjuk

Nagy Nóra

Egyetértek az előttem szóló Hölggyel. Sajnos Saárossy Kingának - minden nagyrabecsülésem és tiszteletem ellenére - sajnos nincs énekhangja. Nekünk is van bérletünk, évek óta örömmel várom az új évadot, én nagyon jól szórakozom a színházban. Sajnos most a Régi nyár c. előadás kapcsán be kellett látnom, hogy ez egy harmadrangú társulat. A jó színészek tömegével elmentek az igazgató váltáskor, és azóta is nagy a jövés-menés. Sajnos a jó szereplők nem maradnak Egerben. A másik észrevételem: számolni könnyű! 22 év + 18 év, ez testvérek között is 40. Saárossy művésznő viszont elmúlt 60. Nincs egy 40-es színésznő a társulatban, aki hitelesebben alakíthatta volna a szerepet? Valamint sokszor sajnos kitűnik a ripacskodás, mint pl. Dér Gabi előadása volt most! Rácz János mint mindig, most is nagyot alakított! Én azért köszönöm az élményt! És továbbra is lelkes színházlátogató leszek!

dr. Löffler Erzsébet

Pénteken láttam a Régi nyár c. operett bemutató előadását és ezúton szeretnék gratulálni minden főszereplőnek, sőt minden szereplőnek. Nagyszerű előadás volt, minden percét élveztem. Örülök, hogy láthattam.

Nagy Erzsébet

Kedves Molnár Zita, én ugyan még nem hallottam a művésznőt fülsértőnek (ez egybeírandó szó ám!), de, ahogy mondják, ízlések és pofonok... Az elmúlt néhány évben főszerepet játszott az egri színházban pl. Füredi Nikolett, Vörös Edit, Nagy Barbara, Babócsai Réka, Dimanopulu Afrodité, Kascsák Dóra Marjai Virág, Nagy Szilvia, Trokán Anna, Misurák Tünde, Bánfy Kata, Udvarhelyi Boglárka. Tény, hogy a művésznő sokat szerepel, de mi nem bánjuk. Elég sokáig nélkülöznünk kellett. Tisztelettel: Nagy Erzsébet

Molnár Zita

Évek óta van Gárdonyi bérletünk a barátnőmmel.Mindig szívesen, és kíváncsisággal megyünk egy-egy előadásra.A műsor változatos, viszont nagyon szeretnénk már női főszerepben mást is látni , mint Saárossy Kinga művésznőt!Főleg a legutóbb játszott Régi nyár című darabban nyújtott alakítása volt fül sértő!Miért erőltetik nála, az éneklést, amikor nem neki való műfaj!!! Több jó hangú művésznő is eljátszhatta volna ezt a szerepet, melyet eredetileg igen nagy nevű MŰVÉSSZEL láthattunk!Ez nem csak saját véleményem, hanem szünetben, illetve előadás után több vendégtől hallottunk!

Nagy Zoltán

Nagyon jól szórakoztunk tegnap a színházuk szarvasi előadásán! Köszönjük! Egytől-egyig kitűnő színészek, a Kocót játszó művésznő ezerszínű és fergeteges, kiváló zenekar, gyönyörű díszlet, pazar kosztümök! Irígylem az egrieket!

L. Zoltánné

Szombaton zártuk az évadot egy olyan Csárdáskirálynő-vel, amit biztosan nagyon sokáig emlegetni fogunk. Már láttam jó pár Bóni grófot, de ez a mostani nálam mindent vert. Tetszett minden úgy, ahogy volt, köszönöm az élményt!

Tóth Edina

A személyzet tiszteletlen a fizető vendégekkel. Már nem először fordult elő. Elhessegetnek a bérelt helyünkről az előadás közepén, mint egy állatot, csak mert mások lekésték a műsor felét.

Titkárság .

Kedves Béla! A férjvadász című előadásunkat a 2018/2019-es évadban is műsoron tartjuk. Üdvözlettel, Titkárság

Ivánkó Béla

Lecsúsztunk a Férjvadászról. Szeretném megkérdezni, játsszák-e még majd a következő évadban?

Szabó Klári

Eger gyönyörű, a Gárdonyi Géza Színház A férjvadász c. előadása pedig szuper! Gyakran járunk színházba, de ritkán látni ilyen jó előadást ebben a műfajban. Kitűnő színészek, rendezés, koreográfia, fülbemászó dalok, kiváló zenekar - minden tökéletes!

Hedry Mária

A férjvadász tüneményes előadás! Ízléssel színre vitt szórakoztató darab, néhány gondtalan órát ajándékoz. Sárossy Kinga játéka brilliáns. Vérbeli nő, sok színnel dolgozik, semmi túlzott poénkodás, elegáns, könnyed, virtuóz játék. Szellemes a rendezés, s a színészek kivétel nélkül nagyon jók, a karakterek nem erőltetettek, telitalálatok. Budapesti vendégjátékra meghívtuk az előadást.

Tóthné Gabriella

A március 14. napján megtartott Csárdáskirálynő c. előadáson nem volt hanngosítás, így a nézőtér felétől nem volt teljes az élmény, kb. a 10. sortól pedig már az élvezhetőség határát súrolta. Nagyon vártuk ezt az előadást, így még nagyobb volt a csalódás. A galériában lévő képeken látszanak a színészeken a "mikroportok". Technikai probléma miatt nem volt hangosítás ezen az előadáson?

Lengyel Zoltánné

A márc.3-i előadás cserével nem jártunk rosszul.A Két úr szolgája c. előadás olyan fergetegesre sikerült, hogy könnyesre nevettük magunkat. Rácz művész úr ismét megmutatta, hogy ha Ő a színpadon van, adott a móka. Köszönöm az élményt, nagyon jól szórakoztam!

Németh Ferenc

A tegnapi nap óriási élményben részesített a Szinház részéről. A Csárdáskirálynő c. nagyoperett VALAMENNYI SZEREPLŐJE jókedvvel, örömmel játszott. Felejthetetlen élményben részesültünk. Köszönet és gratuláció érte. További sok sikert, főleg a mai Bp-i játékukhoz, hzen ez egy nagyon nagy élmény lehet Szinészeinknek. Tisztelettel: Németh Ferenc

Titkárság .

Kedves Melinda, köszönjük az érdeklődését. A La Mancha lovagja c. előadásunkat Egerben már nem játsszuk, viszont 2018. május 27-re meghívást kaptunk a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központba, Budapestre, így ott még megtekinthető lesz ez az előadás. Üdvözlettel, Titkárság

Kardos Melinda

Nem látom a 2018-as műsorban a Don Quijote-t,(La Mancha lovagja) ugye nem vették le a műsorról, nem sikerült még megnéznem és nagyon szeretném!

Pinizsi Gabriella

Eger ma újra köszöntött ;) La Mancha lovagja című darabbal :) Én meg csodálattal néztem egy fantasztikus vendég előadást az egri Gárdonyi Géza Színház művészeinek az előadásában az Újszínházban Bevallom őszintén, hogy a könnyeim is többször kicsordultak, attól a szeretettől és őszinte hittől, ahogy a darabot előadták Köszönöm a Művészeknek ezt a fantasztikus élményt!

Vajda Zoltán

Az erkélyen az első sor túl közel van a karzathoz,egy hosszú lábú ember nem fér el.

Lepres Dezső

Zrínyi 1566.. Nem szeretem, ha mindenféléből musicalt csinálnak. Erre az előadásra is fenntartásokkal mentem el. De nem bántam meg. Fantasztikus érzéseket csalt elő belőlem, a közönség állva tapsolt, mindenki nagyon lelkes volt. S kedvesemmel arra jutottunk: a témának - mely most igen aktuális! - és a kitűnő előadóknak egyaránt jár az elismerés... Köszönet az egri Gárdonyi Géza Színház kollektívájának...

M István

A "Tárlat az utcán" című előadáshoz gratulálok! Az egész darab kiváló. A főszereplő fantasztikusan játszott, nagyon szuggesztív volt. Az egyik legjobb kamara élmény volt a darab.

Gárdonyi Géza Színház Titkárság

Kedves Érdeklődő! Nyugdíjas bérletet- és jegyet nyugdíjas törzsszámmal rendelkező személyek vásárolhatnak. Üdvözlettel, Titkárság

L T

Nyugdíjas jegyet hány éves kortól lehet vásárolni? Köszönettel: LT

X Y

Annyi jó színész van Egerben, akit nem foglalkoztatnak! Nem értem, miért kell erőltetni Pilisy Attila játékát, mikor nem érthető a beszéde, nem színpadképes, nincs kiállása, stb.

V. U.

A műsor fent van, de ha önnek esetleg nem töltené be, ezen a linken megtekintheti: http://gardonyiszinhaz.hu/hu/event/2017-10-00

Ivády Miklósné

Szeptember 26-a van és még mindig nem működik a színház honlapján a havi műsor menüpont! Bérletünk van és nem tudom mikor lesz előadás vele! Kérem a szervezőket, tiszteljék meg a nézőket azzal, hogy időben tudatják velük a műsor rendet!

Falucskai Ferenc

A szeptember 2-i jótékonysági előadáson vettünk részt a párommal. Eddigi színházi élményeim közül ez volt az egyik legnagyobb. Nagy Lóránt Don Quijote szerepében nagyszerű, hiteles, hibátlan alakítása mellet az egész csapat játéka kiváló volt, nagy örömöt szerzett! Köszönjük! Mivel 130 km-re lakunk Egertől -Nógrád megyében- gondolkozunk azon, hogy lehetne a színházi évadra Egerbe költözni. De ha terveznek direkt színházi buszjáratot értesítsenek, megyünk!! Még egyszer köszönjük az élményt, gratulálunk és további jó "munkát", sikereket! Üdvözlettel: Falucskai Ferenc frncfalucskai@gmail.com

Kis József

Lehet csak számomra bonyolult az oldal kezelése, de legnagyobb sajnálatomra nem tudtam kiigazodni az ehavi műsoron, nagyon szépen kérek BÁRKIT aki ezt olvassa és többet tud nálam az e-mail címemre (kjoci970403@gmail.com) küldje el legyen szíves a műsort, nagyon sokat jelentene számomra! Előre is köszönöm! Tisztelettel:Kis József

Katona Istvánné

Ismét gratulálok a GG Színház társulatának. A mai nap délutánján óriási élményt nyújtottak a La Mancha lovagja című előadással. Köszönöm, hogy nézőként részese lehettem.

jéef ...

Elnézést kérek a ma esti La Mancha lovagja előadás minden szereplőjétől és a teljes stábtól! Soha sem történt meg még velem, hogy előadás közben megszólalt volna a telefonom, annál is inkább, mert soha – soha! – nem ülnék be a nézőtérre anélkül, hogy többször is ellenőrizzem, kikapcsoltam-e. Ez most is így történt, ki volt kapcsolva! Ennek ellenére valami meghibásodás (gondolom) miatt magától bekapcsolt és a tárhelyen lévő hangjelzések közül az egyiket elkezdte bejátszani (tehát nem hívott senki). Ráadásul az első pillanatokban nyugodtan ültem, fel sem tételezve, hogy az én telefonom lehet, hiszen bizonyosan tudtam, hogy kikapcsoltam. Végül (és akkor már csak erre tudtam koncentrálni) attól félve, hogy ez a számomra érthetetlen eset megtörténhet, inkább kijöttem a nézőtérről egy – viszonylag! – alkalmas pillanatban (és ilyet sem tettem még soha). Nagyon restellem, hogy mindez velem megtörtént, noha nem tehetek róla… Elnézést kérek az előadás akaratlan zavarásáért!

Kovács Ferencné

Saárossy Kingának gratulálunk a Jászay díjhoz és további sok szép sikert, jó egészséget kívánunk! Szeretettel: Kovács Feri és Ildikó