2014
Nagyszínpad
11:15

Városi díszünnepség

a Nemzeti Ünnep alkalmából

Vendégkönyv

Nagy Zoltán

Nagyon jól szórakoztunk tegnap a színházuk szarvasi előadásán! Köszönjük! Egytől-egyig kitűnő színészek, a Kocót játszó művésznő ezerszínű és fergeteges, kiváló zenekar, gyönyörű díszlet, pazar kosztümök! Irígylem az egrieket!

L. Zoltánné

Szombaton zártuk az évadot egy olyan Csárdáskirálynő-vel, amit biztosan nagyon sokáig emlegetni fogunk. Már láttam jó pár Bóni grófot, de ez a mostani nálam mindent vert. Tetszett minden úgy, ahogy volt, köszönöm az élményt!

Tóth Edina

A személyzet tiszteletlen a fizető vendégekkel. Már nem először fordult elő. Elhessegetnek a bérelt helyünkről az előadás közepén, mint egy állatot, csak mert mások lekésték a műsor felét.

Titkárság .

Kedves Béla! A férjvadász című előadásunkat a 2018/2019-es évadban is műsoron tartjuk. Üdvözlettel, Titkárság

Ivánkó Béla

Lecsúsztunk a Férjvadászról. Szeretném megkérdezni, játsszák-e még majd a következő évadban?

Szabó Klári

Eger gyönyörű, a Gárdonyi Géza Színház A férjvadász c. előadása pedig szuper! Gyakran járunk színházba, de ritkán látni ilyen jó előadást ebben a műfajban. Kitűnő színészek, rendezés, koreográfia, fülbemászó dalok, kiváló zenekar - minden tökéletes!

Hedry Mária

A férjvadász tüneményes előadás! Ízléssel színre vitt szórakoztató darab, néhány gondtalan órát ajándékoz. Sárossy Kinga játéka brilliáns. Vérbeli nő, sok színnel dolgozik, semmi túlzott poénkodás, elegáns, könnyed, virtuóz játék. Szellemes a rendezés, s a színészek kivétel nélkül nagyon jók, a karakterek nem erőltetettek, telitalálatok. Budapesti vendégjátékra meghívtuk az előadást.

Tóthné Gabriella

A március 14. napján megtartott Csárdáskirálynő c. előadáson nem volt hanngosítás, így a nézőtér felétől nem volt teljes az élmény, kb. a 10. sortól pedig már az élvezhetőség határát súrolta. Nagyon vártuk ezt az előadást, így még nagyobb volt a csalódás. A galériában lévő képeken látszanak a színészeken a "mikroportok". Technikai probléma miatt nem volt hangosítás ezen az előadáson?

Lengyel Zoltánné

A márc.3-i előadás cserével nem jártunk rosszul.A Két úr szolgája c. előadás olyan fergetegesre sikerült, hogy könnyesre nevettük magunkat. Rácz művész úr ismét megmutatta, hogy ha Ő a színpadon van, adott a móka. Köszönöm az élményt, nagyon jól szórakoztam!

Németh Ferenc

A tegnapi nap óriási élményben részesített a Szinház részéről. A Csárdáskirálynő c. nagyoperett VALAMENNYI SZEREPLŐJE jókedvvel, örömmel játszott. Felejthetetlen élményben részesültünk. Köszönet és gratuláció érte. További sok sikert, főleg a mai Bp-i játékukhoz, hzen ez egy nagyon nagy élmény lehet Szinészeinknek. Tisztelettel: Németh Ferenc

Titkárság .

Kedves Melinda, köszönjük az érdeklődését. A La Mancha lovagja c. előadásunkat Egerben már nem játsszuk, viszont 2018. május 27-re meghívást kaptunk a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központba, Budapestre, így ott még megtekinthető lesz ez az előadás. Üdvözlettel, Titkárság

Kardos Melinda

Nem látom a 2018-as műsorban a Don Quijote-t,(La Mancha lovagja) ugye nem vették le a műsorról, nem sikerült még megnéznem és nagyon szeretném!

Pinizsi Gabriella

Eger ma újra köszöntött ;) La Mancha lovagja című darabbal :) Én meg csodálattal néztem egy fantasztikus vendég előadást az egri Gárdonyi Géza Színház művészeinek az előadásában az Újszínházban Bevallom őszintén, hogy a könnyeim is többször kicsordultak, attól a szeretettől és őszinte hittől, ahogy a darabot előadták Köszönöm a Művészeknek ezt a fantasztikus élményt!

Vajda Zoltán

Az erkélyen az első sor túl közel van a karzathoz,egy hosszú lábú ember nem fér el.

Lepres Dezső

Zrínyi 1566.. Nem szeretem, ha mindenféléből musicalt csinálnak. Erre az előadásra is fenntartásokkal mentem el. De nem bántam meg. Fantasztikus érzéseket csalt elő belőlem, a közönség állva tapsolt, mindenki nagyon lelkes volt. S kedvesemmel arra jutottunk: a témának - mely most igen aktuális! - és a kitűnő előadóknak egyaránt jár az elismerés... Köszönet az egri Gárdonyi Géza Színház kollektívájának...

M István

A "Tárlat az utcán" című előadáshoz gratulálok! Az egész darab kiváló. A főszereplő fantasztikusan játszott, nagyon szuggesztív volt. Az egyik legjobb kamara élmény volt a darab.

Gárdonyi Géza Színház Titkárság

Kedves Érdeklődő! Nyugdíjas bérletet- és jegyet nyugdíjas törzsszámmal rendelkező személyek vásárolhatnak. Üdvözlettel, Titkárság

L T

Nyugdíjas jegyet hány éves kortól lehet vásárolni? Köszönettel: LT

X Y

Annyi jó színész van Egerben, akit nem foglalkoztatnak! Nem értem, miért kell erőltetni Pilisy Attila játékát, mikor nem érthető a beszéde, nem színpadképes, nincs kiállása, stb.

V. U.

A műsor fent van, de ha önnek esetleg nem töltené be, ezen a linken megtekintheti: http://gardonyiszinhaz.hu/hu/event/2017-10-00

Ivády Miklósné

Szeptember 26-a van és még mindig nem működik a színház honlapján a havi műsor menüpont! Bérletünk van és nem tudom mikor lesz előadás vele! Kérem a szervezőket, tiszteljék meg a nézőket azzal, hogy időben tudatják velük a műsor rendet!

Falucskai Ferenc

A szeptember 2-i jótékonysági előadáson vettünk részt a párommal. Eddigi színházi élményeim közül ez volt az egyik legnagyobb. Nagy Lóránt Don Quijote szerepében nagyszerű, hiteles, hibátlan alakítása mellet az egész csapat játéka kiváló volt, nagy örömöt szerzett! Köszönjük! Mivel 130 km-re lakunk Egertől -Nógrád megyében- gondolkozunk azon, hogy lehetne a színházi évadra Egerbe költözni. De ha terveznek direkt színházi buszjáratot értesítsenek, megyünk!! Még egyszer köszönjük az élményt, gratulálunk és további jó "munkát", sikereket! Üdvözlettel: Falucskai Ferenc frncfalucskai@gmail.com

Kis József

Lehet csak számomra bonyolult az oldal kezelése, de legnagyobb sajnálatomra nem tudtam kiigazodni az ehavi műsoron, nagyon szépen kérek BÁRKIT aki ezt olvassa és többet tud nálam az e-mail címemre (kjoci970403@gmail.com) küldje el legyen szíves a műsort, nagyon sokat jelentene számomra! Előre is köszönöm! Tisztelettel:Kis József

Katona Istvánné

Ismét gratulálok a GG Színház társulatának. A mai nap délutánján óriási élményt nyújtottak a La Mancha lovagja című előadással. Köszönöm, hogy nézőként részese lehettem.

jéef ...

Elnézést kérek a ma esti La Mancha lovagja előadás minden szereplőjétől és a teljes stábtól! Soha sem történt meg még velem, hogy előadás közben megszólalt volna a telefonom, annál is inkább, mert soha – soha! – nem ülnék be a nézőtérre anélkül, hogy többször is ellenőrizzem, kikapcsoltam-e. Ez most is így történt, ki volt kapcsolva! Ennek ellenére valami meghibásodás (gondolom) miatt magától bekapcsolt és a tárhelyen lévő hangjelzések közül az egyiket elkezdte bejátszani (tehát nem hívott senki). Ráadásul az első pillanatokban nyugodtan ültem, fel sem tételezve, hogy az én telefonom lehet, hiszen bizonyosan tudtam, hogy kikapcsoltam. Végül (és akkor már csak erre tudtam koncentrálni) attól félve, hogy ez a számomra érthetetlen eset megtörténhet, inkább kijöttem a nézőtérről egy – viszonylag! – alkalmas pillanatban (és ilyet sem tettem még soha). Nagyon restellem, hogy mindez velem megtörtént, noha nem tehetek róla… Elnézést kérek az előadás akaratlan zavarásáért!

Kovács Ferencné

Saárossy Kingának gratulálunk a Jászay díjhoz és további sok szép sikert, jó egészséget kívánunk! Szeretettel: Kovács Feri és Ildikó