Középiskolai tanulmányaim után az első utam a színházba vezetett. Szerencsésnek érzem magam, hogy egri születésűként itt gyakorolhatom szeretett hivatásomat lassan negyed évszázada. A színház a második otthonom és családom.

Mit szeretsz Egerben?

Itt születtem, ez mindent elmond.

Mit jelent számodra a színház?

A színház varázslat. A második otthonom. Bárki bőrébe bújhatok, bármilyen érzelmet átélhetek. Bejárhatom az emberi lélek minden zegzugát… ami pedig egy kicsit hétköznapibb dolog, de imádom a színpad illatát.

Melyik az a szerep, amire valaha is a leginkább vágytál?

Nagy ajándék, hogy operettben játszhatok Primadonna szerepet jelenleg 2020-ban Halasi Imre rendezésében Kálmán Imre: Montmartrei ibolya – Ninon az énekesnő szerepe.

Mi számodra a legfontosabb emberi tulajdonság?

A jószívűség.

Ha nem színművész lennél, akkor…

Óvónő vagy növény- és állattenyésztő

Mi a kedvenc idézeted?

“Csak azt tudod jól csinálni, amit igazán szeretsz. A célod ne a pénz legyen! Ehelyett keresd azt, amihez valóban értesz és tedd olyan jól, hogy az emberek le se tudják venni a szemüket róla!” (Maya Angelou)

GALÉRIA

E darabokban láthattuk

ELŐADÁSOK
Montmartre-i ibolya

Montmartre-i ibolya

Montmartre, századforduló. Makacs álmodozók, kültelki énekesnők, kóbor múzsák, csupaszív végrehajtók, felfedezés előtt álló művészek és fanyar mecénások…

Páratlan páros

Ray Cooney fergeteges komédiája a Madách Színházban több mint harminc évig ment, és több mint 900 előadás futott le!

Tizenkét hónap

Előadásunkban azt szeretnénk bemutatni, hogy milyen fontosak a természet szabta szabályok, hogyan és miként tudjuk magunkat erősítve fölhasználni az évszakok váltakozásából eredő, szokásainkat, hagyományainkat is meghatározó betartható rendet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hozzászólás elküldése