Szalai-Bordás Ádám vagyok, 21 éves, miskolci születésű. Tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Egyetem néptánc szakán végeztem. Szerencsére a képzés sokszínűsége miatt most nem csak a néptáncban, hanem a kortárs irányzatokban is kipróbálhatom magamat.

Mit szeretsz Egerben?

Budapesti éveim után nagyon szimpatikus lett nekem Eger. Pontosan az egyszerűsége miatt. Nem kell 3 különböző tömegközlekedésre átszállni, hogy eljussak A-ból B-be. Gyönyörű fürdők, terek és eldugott kis utcák. Az ember szinte érzi a történelmet a talpa alatt.

Mit szeretsz a színházban?

Nem vagyok még régóta a színház tagja, azonban a befogadása és a családi hangulata egyből megfogott. Minden összehangoltan és számomra egyszerűen működik.

Melyik az a szerep, amire valaha is a leginkább vágytál?

Azt kell, hogy mondjam, bármelyik. Eddigi pályafutásom során nem játszottam sok
szerepet, azonban a főbb gyönyört számomra maga a szerepre való átszellemülés, valamint megtestesítés és az arra való felkészülés a legkedvesebb.

Mi számodra a legfontosabb emberi tulajdonság?

Alapvetően az őszinteség, egyenesség és a határozottság. Ezek nélkül szerintem nagyon el tud veszni az ember a mai világban.

Ha nem táncművész lennél, akkor…

Ha nem táncművész volnék, akkor több mint valószínű, hogy zenész, vagy bárki aki a zeneipar területén dolgozik.

Mi a kedvenc idézeted?

“Az idealista javíthatatlan. Ha kipenderítik a menyországból, eszményt kovácsol a poklából.” Friedrich Nietzsche

GALÉRIA

E darabokban láthattuk

ELŐADÁSOK

Diótörő – Családi cirkusz

Ki ne ismerné Csajkovszkij csodálatos muzsikáját, melyben álom és valóság kapcsolódik össze egymással, hogy időtlen utazást teremtve, egyfajta határtalan térbe lebegtesse a zeneköltemény hallgatóit.

Montmartre-i ibolya

Montmartre-i ibolya

Montmartre, századforduló. Makacs álmodozók, kültelki énekesnők, kóbor múzsák, csupaszív végrehajtók, felfedezés előtt álló művészek és fanyar mecénások…

Sisi

SISI

A GG Tánc Eger a 2020/2021-es évadban táncszínpadra fogalmazza a szerencsés csillagzat alatt született ifjú hercegnő életét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hozzászólás elküldése