TÁNCFANTÁZIÁK
Exanimatus – Lélekszakadva

Az előadás elindítója, dinamikus, feszültségekkel teli kompozíciókkal, amelyekben az árnyak és arányok nagy szerepet játszanak. A mozgalmasság egy pillanatra sem áll meg, a nézőt szinte magával sodorja az első rész végéig.

Hófehérke

Egyik pillanatban a brazil szappanoperák ártatlan hősnője, a következőben pedig a valóságshow-k bujálkodó, forróvérű főmacája. Ő Hófehérke. Vágyik a fehér lovon érkező hercegre, de ha az megérkezik, inkább kilóg az éjszakába. Ez a rész a mai világ pamfletje rengeteg humorral fűszerezve.

Sem emlék, sem véled

A második felvonás első fele a vívódásé. Az egyetlen rész, amelyben a táncot librettoval kíséri Nagy Barbara színésznő, mélyítve ezzel a jelenetek mondanivalóját, hiszen így szövegesen is elhangzik mindaz, amit a táncosok a mozdulatok erejével mondanak el.

Rock’&…

Autósmozik, brillantin, pörgős szoknya, Rockabilly. A téma örök: szerelem, kaland. Vagány fiúk és cserfes lányok szédítik egymást egyre akrobatikusabb és látványosabb táncokkal, rafinált cselekkel. A színes, túlfűtött mozi jelenet méltó fináléja a produkciónak egy nagy rock’n roll bulival a végén, amelybe legszívesebben a nézők is bekapcsolódnának.

GALÉRIA
SZEREPLŐK

Schlégl András, Emődi Attila, Homolya Patrícia, Kelemen Dorottya, György László Kőhalmi Viktória, Nagy Csaba Mátyás, Tóth Karolina

SZÍNLAP

Koreográfus Pintér Lotti
Társkoreográfus Streicher Péter, Grecsó Zoltán, Salik Zoltán
Ügyelő Hódosi Ildikó
Asszisztens Pintér Lotti

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük

Hozzászólás elküldése