ONLINE ELŐADÁSOK
Tisztelettel tudatjuk Önökkel, hogy a Gárdonyi Géza Színház előadásai – a jelenleg érvényben lévő járványügyi intézkedések feloldásáig online közvetítésként tekinthetők meg.

Bérletes és jegyet vásárló nézőink az aktuális online színházi előadás előtt egy órával csatlakozhatnak a felületre. Kérjük, ellenőrizzék, hogy a bérletükön szereplő vezetéknév (mint felhasználónév) és a bérletük 10 jegyű sorszáma (mint jelszó), illetve elektronikusan megvásárolt jegyük azonosítói (vezetéknév és a jegy sorszáma) segítségével be tudnak-e lépni!

Online felületünk minden felhasználó részére 10 alkalommal történő belépést tesz lehetővé arra az esetre, ha bármilyen technikai probléma miatt több alkalommal lenne szükséges belépniük.

Online előadásaink a közvetítést követő 24 órában elérhetőek maradnak.

Amennyiben a belépéssel kapcsolatban nehézségük támad, kérjük, tekintsék meg a tájékoztató videót, illetve a csatlakozási lehetőség megnyitásától az adás előtti harmincadik percig segítséget kérhetnek alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

A tájékoztató videó megtekintéséhez kérem kattintson a linkre! 

Előre is köszönjük a szíves együttműködést, szeretnénk a rendszert zökkenőmentesen üzemeltetni!

A koronavírus okozta sajnálatos helyzetben mindent megteszünk azért, hogy kedves nézőinknek, színházhoz szokott közönségünknek minél teljesebb élményt nyújtsunk.

Jó szórakozást kívánunk!

ELŐADÁSOK
Nem találtunk eseményt!